mr. Jonkers

jonkers@jonkersvangemert.nl
030 - 240 8008

Aanpak

Mr. R (Reynier) Jonkers is een bevlogen advocaat met een sterk analytisch vermogen. Vanaf het begin van zijn carrière heeft hij zich gespecialiseerd in het strafrecht. Strafzaken worden door hem vanuit verschillende creatieve invalshoeken benaderd, waardoor hij het beste resultaat voor zijn cliënten weet te boeken.

Reynier Jonkers staat erom bekend dat hij zaken tot op de bodem uitzoekt. Alle achtergrondinformatie die betrekking kan hebben op uw zaak wordt erbij gehaald. Waar anderen stoppen gaat hij verder. Met name in de wat technischere zaken levert dit een groot voordeel op. Reynier Jonkers is daarnaast een uitstekend pleiter die zich altijd van de juiste toon weet te bedienen.

Achtergrond

Reynier Jonkers is cum laude afgestudeerd aan het University College Roosevelt, waar hij zich heeft verdiept in onder meer retorica en mensenrechten. Daarna heeft hij een tweede bachelor gevolgd aan de Universiteit Utrecht en vervolgens zijn Master aan de Universiteit van Amsterdam behaald.

Reynier Jonkers is inmiddels vier jaar werkzaam in de advocatuur. Hij heeft zich toelegd op cybercrime zaken en zaken waarbij cryptovaluta belangrijke rol spelen. Daarnaast behandelt mr. Jonkers met enige regelmaat zedenzaken.

Anderzijds

Naast zijn werk is Reynier Jonkers geïnteresseerd in praktische psychologie. Hij heeft een grote passie voor goochelen en mentalisme en geeft met regelmaat optredens en lezingen.

Zaken mr. Jonkers

Reynier Jonkers is bekend van de eerste witwaszaak van Openbaar Ministerie tegen een bitcoinhandelaar. Daarnaast behandelt hij veelvuldig Cybercrime en Dark Web zaken. In zijn meest recente zaak wist hij de eis van het Openbaar Ministerie terug te brengen van 12 jaar gevangenisstraf naar 7 jaar gevangenisstraf. Naast reguliere strafzaken behandelt mr. Jonkers ook cassaties. De zaak waar hij het meest trots op is betreft een zaak die hij samen met zijn collega mr. Van Gemert behandeld heeft, wat resulteerde in een integrale vrijspraak voor mensenhandel.

Contact

T: 030 - 240 8008
E: jonkers@jonkersvangemert.nl

mr. Jonkers in de media