01 januari 2017

Wat is de gemiddelde straf voor..?

Wat zijn nu de straffen in Nederland? Vind hier het antwoord.

Indien u wordt verdacht van een misdrijf, dan wilt u vanzelfsprekend weten wat voor straf u kunt krijgen indien u wordt veroordeeld. In veel gevallen is deze vraag redelijk goed te beantwoorden. Rechters hebben namelijk strafrichtlijnen vastgesteld voor veelvoorkomende misdrijven.

Jonkers & Van Gemert advocaten heeft deze richtlijnen inzichtelijk gemaakt en op de website geplaatst. Zo kan iedereen zien wat de richtlijnen zijn voor straffen, of u nu verdachte bent of niet.

Op onze website vindt u de straffen voor onder andere:

✔ Diefstal
✔ Fraude
✔ Oplichting
✔ Wapenbezit
✔ Zakenrollen
✔ Softdrugs
✔ Harddrugs
✔ Hennepplantage
✔ Cybercrime
✔ Phishing

Het opleggen van een straf blijft altijd maatwerk. Er zijn tal van omstandigheden die invloed kunnen hebben op de straf die wordt opgelegd. Wilt u meer weten over de mogelijke straf die wordt opgelegd? Neem dan contact met ons op.

  • strafrecht

Klanten over
Jonkers & Van Gemert

Richard Stevens

Top afwikkeling. Na contact te hebben opgenomen per mail ben ik de volgende dag meermaals gebeld voor extra informatie om de zaak zo goed mogelijk voor me op te lossen. Daarna is er binnen een uur een perfect bezwaar geproduceerd en verstuurd. Super service!!!